Serviceaftaler

Af Thomas Rask
Direktør/partner, STYREG

STYREG serviceaftaler


En driftfejl kommer mest ubelejligt og sjældent mandag morgen kl. 8.00, hvor alle teknikere er mødt ind.

Den kommer tit fredag aften efter fyraften, hvor ham, som plejer at tage sig af frekvensomformerne, er taget hjem på weekend.

Produktionen står stille, og operatøreren samt den tilkaldte vagttekniker ved ikke helt, hvad alarmen i displayet på frekvensomformeren betyder?

Hvis bare man havde en livline, med et bredt kendskab til frekvensomformere og deres parametre!!

Med en serviceaftale med Danfoss/ STYREG har man denne livline.

Hele døgnet året rundt har STYREG en dansk tekniker, som passer vagten og derfor altid kan hjælpe med den indledende tekniske support over telefonen.

Han kan hjælpe med bestilling af nødvendige reservedele op til 1,4MW eller ny frekvensomformer op til 400kW fra Danfoss Global Stock lageret – gebyrfrit. Når dette er bestilt og fragtmanden er kørt mod jer med de nødvendige dele, kan teknikeren trække i arbejdstøjet for at mødes med jer og hjælpe med hurtigt at få applikationen op at køre igen.

Med en serviceaftale har man denne telefonisk support døgnet rundt, året rundt uden ekstra betaling.

På nyindkøbte frekvensomformere gives 6 måneders ekstra garanti, når de tilføjes serviceaftalen, og man får mulighed for at komme forrest i køen, hvis man skulle få brug for en tekniker inden for normal arbejdstid – et såkaldt prioriteret tilkald.

 

Afhængigt af hvilken serviceaftale man laver, så vil en tekniker komme forbi hvert eller hvert andet år for at kontrollere, at dine frekvensomformere er i tip-top stand og sørge for parameter-backup. Han vil også tage dialogen med jer, om I har haft udfordringer siden sidst. Samtidig får I besøg af en specialist, som har bred kendskab til frekvensomformerne, el-installation, forskellige applikationer, samt at måle/fejlfinde på frekvensomformer. Samtalen med teknikeren kan også omhandle eventuelle udfordringer som lejestrømme, harmoniske forvrængning og EMC.

Vores tekniker vil efter endt service udlevere en komponentliste med alle jeres drev listet op for et godt overblik, ud fra denne vil vi kunne komme med anbefalinger om evt. udskiftning af forældede frekvensomformere.
Han vil også udlevere en servicerapport med kommentar på årets servicerede frekvensomformere for nem og hurtig mulighed for udbedring af fejl og mangler. Tilsidst får I en MCT10 software-fil med alle indstillinger på jeres frekvensomformere. Denne fil er nøglen til at I, ved havari på en frekvensomfomer kan minimere nedetiden ved utilsigtet driftstop.
Det betyder derfor, at I altid vil have en person som kan hjælpe jer, en som I har ansigt, på da vi tilstræber, at det er den samme tekniker, der kommer forbi år efter år.

Desuden er der en stribe af andre fordele ved at have en serviceaftale med os:

  • 25 % rabat på Danfoss drives kurser
  • 50 % rabat på opstart og indregulering af nye VLT og Vacon produkter, der tilføjes service aftalen.
  • Medlemskab i Danfoss brugerklub, som årligt afholder møder og seminar om frekvensomformerteknologi og energibesparelser.

Vil du vide mere, så kontakt os endelig. Både for en snak om mulighederne og evt. et prisoverslag på serviceaftale på dine frekvensomformere.