Har du stor interesse for teknologi og er flink til å omsette teori til praksis? Har du bakgrunn fra elkraft, kanskje som service-elektriker eller servicetekniker? Vil du være med på å sikre at STYREGs kunder alltid får de beste løsningene samt en effektiv og kvalitetssikret service?

STYREG vokser igjen og søker nå etter en ny servicetekniker. Kanskje du er den vi leter etter?

I rollen som servicetekniker vil du bli en del av et kompetent og engasjert team på tre teknikere, med teknisk backup fra kollegaer i Danmark og Sverige. Som reisende servicetekniker vil du betjene STYREGs ulike kunder og samarbeidspartnere. Geografisk er kundene lokalisert både i Norge og i utlandet. Overnattinger forekommer i varierende grad. Du vil for det meste jobbe hos STYREGs kunder, men arbeid på verkstedet i Holmestrand vil også være aktuelt. Du starter hjemmefra. Det er en stor fordel om du bor i nærheten av STYREGs adresse. Oppstart av jobb hos oss etter avtale. 

Arbeidsoppgavene omfatter:

  1. Igangkjøring, testing, kontroll og regulering av VLT og VACON frekvensomformere
  2. Feilsøking, service, vedlikehold og reparasjon
  3. Harmoniske målinger, lagerstrøms-målinger inkl. rapporter
  4. Kundesupport og teknisk mersalg
  5. Teknisk rapportering og administrativ dokumentasjon

Kvalifikasjoner og erfaring:

Vi søker deg som har utdanning innen elektrofaget, elkraft, automasjon eller lignende.

Du må ha erfaring innen fagområdet, og gjerne fagbrev Gr. L eller Gr. A

Du har god systemforståelse og har lett for å sette deg inn i ulike prosesser og funksjoner. Det er en stor fordel om du har erfaring med å jobbe i en serviceorganisasjon og at du er vant til og trives med å møte kunder, yte service og finne tekniske løsninger. Datakunnskapene dine er gode, og det er et krav at du har førerkort KL-B (BE). Du uttrykker deg flytende på norsk og har gode kunnskaper i engelsk. Det er også en fordel om du har erfaring med feltbuss-og nettverkskommunikasjon.

.

Personlige egenskaper:
Som person er du engasjert og nysgjerrig. Du motiveres av problemløsning og av å utvikle deg i det du gjør. Du er vant  til å jobbe selvstendig og ta egne beslutninger, i tillegg til å ta ansvar og drive oppgavene dine fremover på en selvstendig måte. Du er en sosial, positiv og upretensiøs person med en imøtekommende væremåte og som synes det er lett å skape relasjoner og å samarbeide med både kunder og kolleger.

STYREG tilbyr deg:

En spennende jobb med gode utviklingsmuligheter og flere fordeler i et fleksibelt og målrettet selskap.  STYREG har et sterkt fokus på å utvikle medarbeidere og tilbyr både intern og ekstern opplæring. Du vil få en god introduksjon hvor du vil få god støtte fra erfarne kolleger som du også vil jobbe parallelt med i opplæringsperioden. 

Søknad:

Søk gjerne på stillingen i dag, og registrer din CV på post@styreg.com

Vi gjør fortløpende utvelgelser. Stillingen kan besettes innen utløpet av søknadsperioden. Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte John-Henry Edvardsen på telefonnummer +47 938 11 333, eller send inn dine spørsmål på mail til:  joe@styreg.com

Vi ser frem til å motta din søknad!

 

________________________________________________________________________

STYREG har sin opprinnelse i Danfoss Drives. Selskapet ble grunnlagt i 2009 av fire erfarne serviceteknikere, som hver har jobbet i mer enn 15 år med service på Danfoss Drives-produkter. I starten spesialiserte selskapet seg på styring, regulering og reparasjon av frekvensomformere fra Danfoss VLT. I dag jobber STYREG også med VACON Frekvensomformere. STYREG leverer teknisk service og servicebesøk til bedrifter og deres kunder. STYREG tilbyr også serviceavtaler som garanterer kunden best mulig service og teknisk support.