Da vi før påske fik vi nys om, at Erik Lund Sørensen var blevet ledig på jobmarkedet, gik der ikke mange dage, før vi fik ham kapret til vores stadigt voksende organisation.

Erik er viden om respekteret som en af de dygtigste og allermest erfarne i branchen inden for rådgivning, salg og servicekoordinering af frekvensomformere og flowmålere.

Han er oprindelig Danfoss-mand, og kollegaerne i karrierens start var blandt andre Thomas Rask, Henrik Svend Pedersen, Jørgen Seerup og Frank Greibe Nielsen, der i dag alle er en del af STYREGs ledelse.

Men da Danfoss i 2003 solgte sin flowmåler-division til Siemens, flyttede Erik med, og den kompetente og solide vestjyde har i de seneste godt tyve år her sat sine aftryk inden for servicekoordinering og salg.

Når der ligger guld på gaden, samler man det op

Men efter mange års tro tjeneste og kun få år fra pensionsalderen blev Erik Lund Sørensen for et halvt år siden fritstillet på grund af organisationsændringer hos Siemens.

I STYREG lod vi naturligvis ikke denne unikke mulighed gå fra os, da vi opdagede, at Erik Lund Sørensen var blevet ledig på jobmarkedet.

Heldigvis sagde han ”ja tak” til vores forespørgsel.

I STYREG vender Erik både tilbage til sine gamle kollegaer og til arbejdet med Danfoss Drives frekvensomformere.

Han får en vigtig rolle som supportmedarbejder i vores stadigt voksende organisation.

”De værdier, som Thomas, Henrik, Jørgen og Frank og jeg lærte i vores fælles tid i Danfoss var, at når det gælder service og support, så handler det om at hjælpe kunden helt i mål i forhold til løsninger og idriftsættelse. De værdier har jeg arbejdet efter i mine seneste tyve år i Siemens, og dem glæder jeg mig til at fortsætte med at leve efter i mit nye spændende engagement i STYREG,” siger Erik Lund Sørensen.