Simon Candsi Gøttler begyndte ved årsskiftet som elektrikerlærling i STYREG.

Han er 26 år gammel og bor i Trige ved Århus, hvorfra han kommer til at køre rundt til det meste af Jylland.

”Jeg søgte lærepladsen hos STYREG, fordi jeg syntes, den lød både spændende og udfordrende, og STYREG virkede som et sted, hvor jeg virkelig kunne udvikle mine færdigheder og blive en dygtig elektriker,” siger Simon.

Her i starten følger han på skift teknikere fra alle afdelingerne – det vil sige STYREG Drives, STYREG Heating og STYREG El. Dermed får han snuset lidt til de forskellige arbejdsopgaver, der er i STYREG. På sigt kommer han til at køre ud på serviceopgaver selv.

”Jeg synes virkelig min første tid har været god. Jeg er blevet taget rigtig godt imod, og jeg har oplevet, hvordan alle de teknikere, jeg har fulgtes med, udover at være vildt dygtige, også har været meget interesserede i at lære fra sig. Det sætter jeg meget stor pris på,” siger han.

Simon har tidligere arbejdserfaring som lufthavnsoperatør/brandmand i Århus Lufthavn. Arbejdet indebar blandt andet forskellige driftsmæssige opgaver, når fly skulle lande og lette.

”Jeg besluttede mig for at starte på elektrikeruddannelsen i 2023. Jeg er lidt af en nørd, når det kommer til teknik og elsker at fordybe mig i mine opgaver. Når noget for eksempel er i stykker, så synes jeg det er fedt at undersøge, hvordan man får det til at virke igen,” siger han.