Mange har hørt om Danfoss’s store lager – Global Service Stock
Men de færreste kender til Local Service Stock.

Det sidste befinder sig i Galten og er et næsten nyt lager bestående af rundt regnet 50 frekvensomformere.

På grund af den lette tilgængelighed har STYREGs teknikere på det seneste kunnet yde hurtig support til flere virksomheder.

Ifølge Frank Nielsen fra STYREG, er det netop meningen at Local Service Stocks frekvensomformere skal bringes i spil, når en virksomhed står med et akut behov.

– I Danmark og Norden har vi vænnet kunderne til en reservedelstid på 4-5 timer, fortæller han.

Af den grund har STYREG via Danfoss Salg Danmark nu indkøbt et stort antal frekvensomformere. Alle er udvidede modeller, der kan dække bredt – fra 0,25 kW til 315 kW. Dermed kan de løse op til 90 procent af alle opgaver.

– På grund af Local Service Stock kan STYREG hjælpe kunderne på meget kort varsel, hvis de for eksempel ringer midt om natten, og har fået et nedbræk, og gerne skal have fabrikken op at køre igen med minimalt driftstab, siger Frank Nielsen.

Kan løse de flestes behov
Naturligt nok er det ikke alle typer omformere, man har på nødlageret i Galten. Men de tilgængelige frekvensomformere kan hver især løse opgaverne for flere typer omformere.

Der er for eksempel bremser i dem alle, da det i nogle tilfælde er nødvendigt for at kunne at løse opgaven, mens det i andre tilfælde ikke vil være nødvendigt.

– Så får man akut brug for en omformer, skal man regne med at STYREG kan fikse problematikken, men det kan være at frekvensomformeren, man får, er lidt mere avanceret, end der egentlig er behov for, siger Frank Nielsen.

Kontakt Frank Nielsen på post@styreg.com eller 70257055 (Hotline), efter kl. 16.00 samt i weekender på 74882222