Kurser

Af Kim Tonsberg Kristensen
Servicetekniker, STYREG

Beskrivelse


Produktionsanlæg i industrien, ventilationsanlæg i boligbyggeri, køleanlæg i indkøbscentre og frysehuse, pumpeanlæg i f.eks. svømmehaller, vandforsyning eller spildevand, store pumper i forlystelsesparker, samt større og mindre produktionsanlæg har i dag frekvensomformere installeret for at optimere og fintune produktionen.

Men har du nogensinde stået med en blinkende alarm som du ikke kunne resette? Eller været i tvivl om, hvorvidt installationen kører energioptimalt?

Du kan få både et grundlæggende kursus og et applikationskursus i Danfoss og Vacon frekvensomformere. Underviserne er meget erfarne og kører til dagligt som serviceteknikere i STYREG. De er vant til at løse komplicerede problemer under stort pres. Men i kursuslokalet er der fredeligt, og vi kan dykke ned i dagligdagens udfordringer.

Grundkursus i VLT og Vacon, hvor vi lærer fejlfinding

Grundlæggende kursus – 3 dage:

Du får den nødvendige forståelse af en frekvensomformers opbygning og virkemåde, og du lærer korrekt installation og programmering under forskellige forhold. Vi arbejder med at spotte de ”usynlige” problemer forårsaget af harmoniske strømme, lejestrømme og EMC.

Frekvensomformere kan programmeres via display og PC-software, og vi kommer i dybden med begge dele. Kurset omfatter både Danfoss VLT og Vacon frekvensomformere. Vi skifter mellem teori og praktiske øvelser, hvor omformeren er tilkoblet en motor uden belastning. Kursusmaterialer og dagsforplejning er indeholdt i prisen.

Pris kr. 6.500,- ekskl. moms, inkl. kursusmaterialer og forplejning.


Applikationskursus – 2 dage:

Her åbnes en ny verden, når motorerne nu får monteret enten et svinghjul, en ventilator med PID-regulering eller 120 kg vægtlodder i et hejs. Du lærer at tilføje og programmere forskellige optioner.

Prisen for applikationskurset er 5.500 kr. ekskl. moms, inkl. kursusmaterialer og forplejning.

Serviceaftale giver 25 % rabat på kurser. Du skal blot oplyse dit aftale-nummer ved tilmelding. Vi har også en god aftale med Montra Hotel Sabro Kro eller Scandic Aarhus Vest, hvis det bestilles ved tilmeldingen.
Disse kurser afholdes i vores nyopførte kursuslokaler ved vores hovedkontor på Marktoften 11, 8464 Galten – få kørevejledning her.

Er det helt umuligt at forlade din arbejdsplads i et par dage? Så kan vi afholde et kundespecifikt kursus, som er tilpasset deltagernes behov. Det kan enten afholdes i vores lokaler i Galten – eller vi pakker bilen og besøger jer. Kundespecifikke kurser aftales på telefon 7025 7055.

Det siger tidligere kursusdeltagere:

Kursist på Grundkursus, september 2020:
Kompetent underviser, god til at forklare. Og han sætter sig “ned” på vores niveau. 

Kursist på Grundkursus, oktober 2019:
Ekstrem god undervisning, hvor alle informationer er meget relevante. Spændende kursus, som helt klart kan anbefales til andre, som sidder uden viden med VLT.

Kursist på Applikationskursus, september 2019:
TIP-TOP!